No Limit Ships gaat terug naar Amsterdam vanaf Ft. Lauderdale, volg ons op ons blog - naar blog >>

“De mogelijkheden zijn eindeloos”

Bekijk onze schepen en ontdek wat bij uw wensen past

De schepen die wij bouwen zijn stuk voor stuk bijzonder. De kenmerken die zij echter gemeen hebben, zijn dat ze uitblinken in veiligheid en duurzaamheid en dat ze de schipper en opvarenden een onbekommerd gevoel op het water geven. Samen met u brengen we uw wensen in kaart en passen we deze toe in één van onze beproefde modellen. Zo wordt een No Limit, Citation of Blauwe Stad uw ‘eigen’ schip. Ontdek de specificaties van ieder model en ontdek welke bij uw wensen past.

Bekijk onze schepen

“Schepen ontwerpen en bouwen is onze passie”

We zijn altijd trots als we onze schepen zien varen

Wij vinden niets mooier dan een tevreden klant en herkennen de gedeelde passie voor schepen bij iemand op een afstand. Samen met u kijken we naar uw eisen en wensen en we komen met passende voorstellen en suggesties. Wanneer het ontwerp gereed is begint het échte werk: het daadwerkelijke bouwen van het schip. We zijn altijd trots als een nieuw schip te water gaat en de nieuwe eigenaar tevreden van de werf wegvaart.

 

Beleef de ervaringen van onze klanten

Klantervaringen

Het No Limit gevoel

Nieuws en agenda van No Limit Ships

05

sep

Nieuwbouw No Limit 17.20 bouwnr. 29

De No Limit Four Seasons is terug van zijn Amerikaanse tournee. De boot is daar op drie bootshows gepresenteerd, met een eerste opdracht van … Lees verder Nieuwbouw No Limit 17.20 bouwnr. 29

Lees verder...

28

aug

Door No Limit Ships gebouwde stoomboot is op stoom!

In 2016 heeft No Limit Ships van een Zwitserse opdrachtgever opdracht gekregen voor de bouw van een klassieke Stoomboot.

Lees verder...

01

jun

No Limit Ships aanwezig op de Hiswa te Water

Wij zijn op de Hiswa te Water aanwezig met de No Limit 15.50 Four Seasons die half juni terug is in Nederland na een … Lees verder No Limit Ships aanwezig op de Hiswa te Water

Lees verder...