No Limit Ships gaat terug naar Amsterdam vanaf Ft. Lauderdale, volg ons op ons blog - naar blog >>

“De mogelijkheden zijn eindeloos”

Bekijk onze schepen en ontdek wat bij uw wensen past

De schepen die wij bouwen zijn stuk voor stuk bijzonder. De kenmerken die zij echter gemeen hebben, zijn dat ze uitblinken in veiligheid en duurzaamheid en dat ze de schipper en opvarenden een onbekommerd gevoel op het water geven. Samen met u brengen we uw wensen in kaart en passen we deze toe in één van onze beproefde modellen. Zo wordt een No Limit, Citation of Blauwe Stad uw ‘eigen’ schip. Ontdek de specificaties van ieder model en ontdek welke bij uw wensen past.

Bekijk onze schepen

No Limit Ships Work ships

Why our Work ships?

  • Our ships are built specifically as hydrographic research ships, crew tenders, for offshore, wind farm and my other applications.
  • With our ships you’re able to complete jobs 3 to 4 times faster than with traditional work ships
  • The work ships we build are extremely sea worthy and maneuverable
  • Our ships distinguish themselves with their extreme safety and reliability
Visit our work ships

“Schepen ontwerpen en bouwen is onze passie”

We zijn altijd trots als we onze schepen zien varen

Wij vinden niets mooier dan een tevreden klant en herkennen de gedeelde passie voor schepen bij iemand op een afstand. Samen met u kijken we naar uw eisen en wensen en we komen met passende voorstellen en suggesties. Wanneer het ontwerp gereed is begint het échte werk: het daadwerkelijke bouwen van het schip. We zijn altijd trots als een nieuw schip te water gaat en de nieuwe eigenaar tevreden van de werf wegvaart.

 

Beleef de ervaringen van onze klanten

Klantervaringen

Het No Limit gevoel

Nieuws en agenda van No Limit Ships

04

feb

No Limit presenteert No Limit 17.50 FB

No Limit presenteert No Limit 17.50 FB als wereldprimeur op de Vancouver Bootshow   Ons nieuwste model, ontwikkelt in samenspraak met de eigenaar. Het … Verder lezen No Limit presenteert No Limit 17.50 FB

Lees verder...

05

sep

Nieuwbouw No Limit 17.20 bouwnr. 29

De No Limit Four Seasons is terug van zijn Amerikaanse tournee. De boot is daar op drie bootshows gepresenteerd, met een eerste opdracht van … Verder lezen Nieuwbouw No Limit 17.20 bouwnr. 29

Lees verder...

28

aug

Door No Limit Ships gebouwde stoomboot is op stoom!

In 2016 heeft No Limit Ships van een Zwitserse opdrachtgever opdracht gekregen voor de bouw van een klassieke Stoomboot.

Lees verder...