No Limit Ships gaat terug naar Amsterdam vanaf Ft. Lauderdale, volg ons op ons blog - naar blog >>

Occasions

Met kleine regelmaat hebben wij gebruikte No Limit werfschepen in de verkoop. Een eigenaar die bij ons een nieuw schip laat ontwikkelen en bouwen is in de meeste gevallen de reden van verkoop van gebruikte No Limit werfschepen. Dit is een bewijs van tevredenheid, kwaliteit en waardering van het nuchtere karakter van de werf. Hier zijn wij trots op.

Op deze pagina zullen dus af en toe gebruikte schepen te vinden zijn. Doordat onze schepen weinig gebruikt op de markt komen is de belangstelling vaak groot en liggen de schepen nooit lang te koop.

Bij ons koopt u een gebruikt schip rechtstreeks van de bron, wij hebben alle kennis en de gehele (onderhoud) historie van ons aanbod helder in beeld. Onze gebruikte schepen verkopen wij ook altijd met een garantie van minimaal een half jaar tot een jaar. Deze garantie durven wij te geven omdat we het product kennen.
Mocht u interesse hebben in een gebruikt No Limit product en staan er momenteel geen gebruikte schepen op deze pagina; niet binnen uw budget of niet het type wat u zoekt u zoekt?

Neem dan gerust contact met ons op, wellicht zijn wij met een klant in onderhandeling en komt het schip wat u zoekt toevallig binnenkort in de verkoop.

Categorieën